HR Consultancy

Bij H-CC *HR consultancy kan je terecht voor professioneel HR advies en ondersteuning.

Mijn expertise bevindt zich binnen selectie & rekrutering, het uitwerken en implementeren van beleidsmatige thema’s zoals absenteïsmebeleid, het vereenvoudigen van HR processen zoals on-/off boarding traject,…

Mijn interesse gaat ook uit naar het coachen en ondersteunen van medewerkers en leidinggevenden. Bijvoorbeeld bij het voeren van verzuimgesprekken, functioneringsgesprekken, personeelsvraagstukken,… Ik ben een extravert intuïtief persoon met een positieve mindset. Ik vind het fijn om andere mensen te motiveren en te enthousiasmeren en hun zo in hun (persoonlijke) groei te helpen.

Voor bedrijven met kennis van DISC…. De volgorde van mijn kleuren is Geel, Rood, Groen en Blauw.

Tot slot draag ik graag bij aan het welzijn van jouw medewerkers. Draag jij welzijn op het werk ook hoog in het vaandel? Dan stel ik je graag voor aan mijn on site Hartcoherentie training voor groepen en individuele stress-en burn out coaching. Volgens een onderzoek van SERV (link: https://publicaties.vlaanderen.be/view-file/33740)  naar de werkbaarheid in Vlaanderen (2019) zien we helaas een stijging bij o.a. psychische vermoeidheid op het werk en werkdruk. Dit is waarschijnlijk geen verrassing voor jou en helaas de realiteit voor vele werknemers en leidinggevenden.

Hartcoherentie en individuele stress en burn-out coaching kan hiervoor uitkomst bieden. Bij hartcoherentie training leer ik jouw werknemers in groep de sleutel tot innerlijke rust en welbevinden. De resultaten zijn ongelofelijk én meetbaar via een biofeedback toestel.

Bij individuele stress en burn-out coaching begeleid ik de werknemer on site of in mijn praktijk (aan jou de keuze) met als doel het welbevinden van de werknemer op de werkvloer te verhogen en het ziekteverzuim binnen het bedrijf te verlagen. Ook is het mogelijk om stress en burn-out coaching voor werknemers in te zetten die reeds afwezig zijn met als doel re-integratie op de werkvloer. Natuurlijk dit alles met respect voor hun tempo en individuele situatie.

Interesse? Ik kom graag bij jouw bedrijf langs voor een vrijblijvende kennismaking.